Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Grandmaster, Ky – Tu Dang στο καλοκαιρινό camp του Δήμου

Πάτρα: Ο Grandmaster, Ky – Tu Dang στο κ...

Μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας

Τα παιδιά του καλοκαιρινού camp του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διδαχθούν τεχνικές του Tae Kwo Do  από τον Grandmaster, Ky – Tu Dang. Ο κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε το camp του Δήμου και μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες  που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας.

Όπως αναφέρει σχετική  ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:

Ο βιετναμέζικης καταγωγής πρωταθλητής και πλέον μόνιμος κάτοικος Δανίας, προσέφερε ένα πρόγραμμα πλούσιο, διαδραστικό και εντυπωσιακό στο οποίο τα παιδιά αφομοίωσαν όλες τις πτυχές ενός δυναμικού και πνευματικού αθλήματος από έναν διεθνώς καταξιωμένο αθλητή.

Ο Ky – Tu Dang κατέχει 9 Dan, είναι γενικός επόπτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας τεχνικών πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF, και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Δανίας.

Τον Ky – Tu Dang συνόδευε η σύζυγός του, Πόπη Κουτρούτσου, που είναι επίσης, Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Tae Kwo Do, η μικρή τους κόρη Παολίνα, καθώς και ο προπονητής του Α.Σ. Λέων, Γιώργος Σταυρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις