Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΤΜ και E-banking με το... ζόρι, λόγω κορωνοϊού - Τι λένε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΤΜ και E-banking με το... ζόρι, λόγω κο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε οι πολίτες

Την άρνηση να τους εξυπηρετήσουν στα γκισέ των τραπεζικών καταστημάτων και της Πάτρας, συνάντησαν σήμερα οι πολίτες που θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια σειρά από συναλλαγές. Οι οποίες ωστόσο από την Τρίτη γίνονται μόνο μέσω ΑΤΜ και e-banking. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πολίτες που δεν είχαν κωδικούς e-banking και επίσης είχαν συνηθίσει να κάνουν αναλήψεις καταθέσεις και ενημερώσεις υπολοίπων, στον γκισέ, πλέον μπαίνουν σε μια νέα πραγματικότητα. Καποιοι δηλώνουν πως προσπάθησαν και κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν την νέα τεχνολογία στις συναλλαγές. Κάποιοι άλλοι ωστόσο εξακολουθούν να δυσκολεύονται αρκετά.

 

Οι μεγάλοι έχουν γίνει μαθητές των νέων

Σειρά συναλλαγών δεν θα γίνονται πλέον με τη φυσική παρουσία, στο πλαίσιο μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορονοϊού. Αυτές είναι: 

-Αναλήψεις μετρητών έως €400. Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
-Καταθέσεις μετρητών έως €1.000. Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
-Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
-Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις