Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα - Έντονες καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα - Έντονες καταιγ...

H εκτίμηση για το Σαββατοκύριακο

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός του επόμενου τριημέρου. Ενώ ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κλοιό καύσωνα, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς Κελσίου, το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή από τους εκδρομείς καθώς αναμένονται έντονες καταιγίδες. Ιδιαίτερα μεγάλος θα είναι και ο κίνδυνος φωτιάς εξαιτίας των ισχυρών βοριάδων και της πολύ ξηρής ατμόσφαιρας, ιδιαίτερα το Σάββατο.


Όσον αφορά την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, κυρίως σε κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα προσεγγίσουμε θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ μέσα στο Αιγαίο θα επικρατούν αρκετά ισχυροί βοριάδες, 6 έως 7 μποφόρ.
 
Το Σάββατο, 1η Αυγούστου, θα παραμείνει πολύ ζεστός καιρός, κυρίως από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, όμως στη βόρεια Ελλάδα τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πολύ ισχυρές καταιγίδες, ιδιαίτερα στην Κεντρική Μακεδονία, την Χαλκιδική και την Θεσσαλία. Δεν αποκλείεται εκεί να υπάρξει ακόμα και χαλάζι αλλά και καταιγίδες με έντονους κεραυνούς.

Την Κυριακή, 2 Αυγούστου, οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Παράλληλα επιμένουν και οι βοριάδες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις