Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είπε ο Στέφανος Χίος στην αστυνομία για τους πυροβολισμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Στέφανος Χίος στην αστυνομία γ...

Έδωσε την πρώτη κατάθεση

Η επίθεση έρχεται κατόπιν ρεπορτάζ και αποκαλύψεων που είχε κάνει το τελευταίο και είχε δεχτεί απειλές φέρεται αν είπε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο Στέφανος Χίος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε. Όπως είπε τον προσέγγισε ένας μαυροφορεμένος άνδρας. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε ένοπλη επίθεση από αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, όπου θα τον επισκεφτούν οι άνδρες της Ασφάλειας Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής περισυνέλεξαν από το σημείο της ένοπλης επίθεσης κάλυκες από πιστόλι εννέα χιλιοστών, ενώ οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, υλικό ιδιαίτερα χρήσιμο για την υπόθεση.

Οι δράστες περίμεναν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 03:00. Οι δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα στην είσοδο του υπογείου γκαράζ και μόλις εκείνος πήγε να βγει από το αυτοκίνητό του, ο ένας τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής δύο φορές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις