Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα - Το πρώτο εισαγόμενο στο λιμάνι και ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ

Τα νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Π...

Κάποιοι νοσηλεύονται κατ' οίκον, κάποιοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο.

Στα τρία ανέρχονται τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαΐα, μετά την  ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής.

Το τρίτο κρούσμα αφορά 49χρονο Γερμανό που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού το οποίο αποδείχθηκε θετικό. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχειο καραντίνας. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από το λιμάνι.

 

Την ίδια ώρα, δυο ασθενείς του κορωνοϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Ειδικότερα εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς) μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός. Σε ο,τι αφορά στον 50χρονο είναι υπάλληλος σε υπηρεσία Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου της πόλης, για αυτό λόγω των εκτεταμένων επαφών που είχε, επεκτείνεται η έρευνα ιχνηλάτησης, αφού πέραν των συναδέλφων του υπήρχε συναλλαγή κοινού με την υπηρεσία. Μάλιστα, αποφασίστηκε να κλείσει επί διήμερο η υπηρεσία για απολύμανση.

Ασυμπτωματικό κρούσμα σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών

Αναστάτωση επικρατεί και μετά τη διάγνωση του ιού σε ασυμπτωματική εκδοχή, σε φοιτήτρια, η οποία ενδιαμέσως είχε επαφές με ανεξακρίβωτο αριθμό προσώπων του κύκλου της, εν αγνοία της. Δόθηκαν οδηγίες για απολυμάνσεις, ενώ από σήμερα θα υπάρξει εμπεριστατωμένος έλεγχος στο περιβάλλον της. Εντοπίστηκε επίσης και άλλο ασυμπτωματικό κρούσμα, που τελεί υπό έλεγχο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις