Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προσχώρησε στην "Ελληνική Λύση" ο Γιάννης Λαϊνιώτης

Προσχώρησε στην "Ελληνική Λύση"...

Τι δήλωσε ο Αχαιός πολιτικός μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Βελόπουλο

Την προσχώρησή του στην Ελληνική Λύση, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ανακοίνωσε ο Αχαιός πολιτικός Γιάννης Λαϊνιώτης, μετά τη διαδρομή που είχε στη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποιους είχε εκλεγεί πρώτος επιλαχών βουλευτής το 2015.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται:  «Μετά την συνάντηση μου με τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο, διαπιστώνοντας ότι ταυτιζόμαστε πλήρως ιδεολογικοπολιτικά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του και εντάχθηκα στον Πατριωτικό Πολιτικό Φορέα της Ελληνικής Λύσης.

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του κ. Βελόπουλου για να ενδυναμωθεί η παρουσία της Ελληνικής Λύσης στην Αχαϊα και να είναι η έκφραση της, ανάλογη των χιλιάδων ψηφοφόρων της.

Με βάση τις οδηγίες του Προέδρου μας, την αμέσως επόμενη περίοδο προχωράμε στην αναγκαία οργανωτική ανασυγκρότηση.

Αποδέχτηκα το ανάλογο βάρος της ευθύνης και φιλοδοξώ , ορισθείς στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας, με την καθοριστική σύμπραξη όλων των συναγωνιστών, να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας στην Αχαϊα για να καταστεί εφικτή η εκπροσώπηση μας στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντιστέκεται σθεναρά στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και σε κάθε επιβουλέα και εγχώριο νεοταξίτη, που στοχεύει στην απεμπόληση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και στον ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Έχουμε χρέος να σταθούμε στο πλευρό του για να ματαιώσουμε τα αντικοινωνικά και αντεθνικά σχέδια τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις