Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Μπάκινχαμ στα... μανταλάκια - Οι αποκαλύψεις του βιβλίου της Μέγκαν και του Χάρι

Το Μπάκινχαμ στα... μανταλάκια - Οι αποκ...

Finding Freedom το νέο βιβλίο που έρχεται να βάλει φωτιές στη Βρετανική Βασιλική οικογένεια

Με τίτλο Finding Freedom, ένα βιβλίο που έγραψαν δημοσιογράφοι που θαυμάζουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, έρχεται να βγάλει κι άλλα… άπλυτα του Μπάκιγχαμ στη φόρα. Και να προσπαθήσει να πείσει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν είχαν την αντιμετώπιση που τους άξιζε από τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «μόνοι», «υπό πίεση», με τη σχέση τους με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να είναι δύσκολη, τον Χάρι να αισθάνεται «ο τελευταίος τροχός της αμάξης», να πιστεύει ότι «κάποιοι απλά δεν συμπαθούσαν τη Μέγκαν» και να είναι εκείνος που ήθελε να φύγουν από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το βιβλίο Finding Freedom (Βρίσκοντας την Ελευθερία) αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσαν οι Times, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ όταν επέστρεψαν στη Βρετανία από τον Καναδά, όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα, ήθελαν να πάνε απευθείας από το αεροδρόμιο στο Σάντριγχαμ για να «αντιμετωπίσουν» τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Και αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο βιβλίο, είχαν ζητήσει να τη δουν αλλά οι υπηρεσίες της τους είχαν ενημερώσει ότι δεν μπορούσε να τους δεχτεί πριν από τις 29 Ιανουαρίου.

Ο Χάρι θεώρησε ότι τον εμποδίζουν από το να δει τη γιαγιά του και ήθελε να πάει να τη βρει στο Σάντριγχαμ, όπου η Ελισάβετ περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το βιβλίο έχει γραφτεί από τους δημοσιογράφους Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, που λέγεται πως είναι θαυμαστές του ζευγαριού. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μέσω του εκπροσώπου τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν δώσει υλικό που θα περιλαμβάνεται στο βιβλίο, ο οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου. Έχουν όμως μιλήσει αντ’ αυτών φίλοι τους.

Οι συγγραφείς ευελπιστούν πως το βιβλίο τους θα «διορθώσει» την αφήγηση που είχε πλασθεί γύρω από το γεγονός αυτό και επανέρχονται στην «συναισθηματική κόπωση» του ζεύγους, που πλέον ζει στο Λος Άντζελες με τον γιο τους Άρτσι, περιγράφοντάς πως μέσα στο βασιλικό παλάτι καθένας από αυτούς ήταν «μόνος» και «υπό πίεση».

«Δεν μπορούσαν στο παλάτι να βασίζονται παρά μόνο σε μια μικρή χούφτα ανθρώπων. Έξω από αυτόν τον μικρό πυρήνα, καμία πληροφορία δεν ήταν ασφαλής», τονίζουν οι συγγραφείς, σύμφωνα με τους οποίους ενορχηστρώθηκαν πολλές διαρροές στον Τύπο από μέλη του προσωπικού, τα οποία πολλοί στενοί φίλοι του Χάρι και της Μέγκαν αποκάλεσαν «οχιές».

Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει ότι αξιωματούχου του παλατιού απλά δεν συμπαθούσαν τη Μέγκαν και δεν θα δίσταζαν να κάνουν τα πάντα για να δυσκολεύουν τη ζωή της, αναφέρει το βιβλίο.

Στο βιβλίο τους, οι Σκόμπι και Ντουράντ ισχυρίζονται ότι ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε mail στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘και στον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη βούλησή του να αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να περνά περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό. «Φοβούμενος διαρροή από κάποιο μέλος του προσωπικού, δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, προτιμώντας να το συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο», αναφέρεται.

«Παρά τις πολλές υπενθυμίσεις στις υπηρεσίες του πατέρα του, που είχαν επιφορτισθεί με την οργάνωση μίας επίσημης συνάντησης με τη Βασίλισσα στις αρχές Ιανουαρίου, αυτή δεν προγραμματίσθηκε οδηγώντας τελικά στην αιφνίδια ανακοίνωση της 8ης Ιανουαρίου, η οποία είχε επικριθεί πολύ από τον βρετανικό Τύπο, ιδίως επειδή το ζευγάρι δεν είχε προειδοποιήσει τη βασίλισσα», σημειώνεται.

Στο βιβλίο επίσης περιγράφεται η δύσκολη σχέση ανάμεσα στον Χάρι και τη Μέγκαν αλλά και τον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Όπως αναφέρεται, τα δυο ζευγάρια μετά βίας μίλησαν στην τελετή για την Κοινοπολιτεία, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. «Αν και η Μέγκαν προσπάθησε να έχει οπτική επαφή με την Κέιτ, η δούκισσα δεν της έδωσε σημασία». Ανάλογο παράπονο φέρεται να είχε και ο πρίγκιπας Χάρι από τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Κατά το βιβλίο, ο Χάρι ήθελε να κόψει τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια και ήθελε να αλλάξει τα πράγματα πολύ πριν γνωρίσει, το 2016, τη Μέγκαν Μαρκλ. Λέγεται πως είχε ενοχληθεί όταν (σύμφωνα με αναφορές) ο Γουίλιαμ τον είχε ρωτήσει αν είναι σίγουρος όταν αποφάσισε να παντρευτεί την 38χρονη ηθοποιό.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ και Daily Mail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight