Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Αλεξοπούλου: Όταν ένα αεροπλάνο μεταφέρει τις ελπίδες ενός ολόκληρου Έθνους

Χρ. Αλεξοπούλου: Όταν ένα αεροπλάνο μετα...

Δήλωση της Βουλευτή Αχαΐας

Σε δήλωση προέβη η βουλευτής Αχαΐα της Νέας Δημοκρατίας Χρστίνα Αλεξοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση 46 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατάις. Αναλυτικά:

Πριν από ακριβώς 46 χρόνια, τα ξημερώματα της 24 ης Ιουλίου 1974, ένα αεροπλάνο το οποίο προσγειώθηκε στο παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, δεν μετέφερε απλά τον επόμενο Πρωθυπουργό. Κουβαλούσε τις ελπίδες ενός ολόκληρου Έθνους, για αποκατάσταση της Δημοκρατίας και των Θεσμών της.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, διαισθανόμενος πλήρως το βάρος των ευθυνών του, ήταν αποφασισμένος να κομίσει στην ταλαιπωρημένη από τη δικτατορία και τον μετεμφυλιακό διχασμό χώρα, την απαραίτητη εθνική ομοψυχία. Και το πέτυχε.

Από τότε και μέχρι σήμερα, η πατρίδα μας έχει βιώσει την μεγαλύτερη περίοδο πολιτικής και πολιτειακής σταθερότητας, από ιδρύσεως του νεώτερου ελληνικού κράτους.

Καθήκον μας, πολιτών και πολιτικών, παραμένει η διατήρηση και εξέλιξη της Δημοκρατίας μας, και η προστασία της από οποιαδήποτε απόπειρα σφετερισμού της ανεκτικότητάς της.

Η Νέα Δημοκρατία, από την ημέρα της ίδρυσής της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι και σήμερα υπό την ηγεσία του Προέδρου της και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανταποκρίθηκε και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται σε αυτό το καθήκον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις