Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου - 3 εφοριακοί στη ΜΕΘ

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Κρί...

Ήθελε να σκοτώσει, λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης για τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται ύστερα από την επίθεση με το τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, τουλάχιστον για τον έναν εκ των νοσηλευόμενων.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος που νοσηλεύεται στη 2η ΜΕΘ του Νοσοκομείου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από το χτύπημα που δέχτηκε με το τσεκούρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του... Η ασθενής Μ.Μ. 47 ετών φέρει θλαστικό τραύμα, κάταγμα κρανίου, χτυπήματα στην πλάτη και είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Πρόκειται για τη γυναίκα που έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο διευθυντής της ΔΟΥ πέφτοντας πάνω στον δράστη και κατάφερε να τον αφοπλίσει μαζί με έναν άλλο υπάλληλο της Εφορίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης και η κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής  Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π.  56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο.  Είναι αιμοδυναμικά σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

Οσοι δεν βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, αλλά είχαν πρόσβαση και είδαν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που βιντεοσκοπεί τους χώρους της ΔΟΥ και το οποίο από την πρώτη στιγμή έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, θα τους στιγματίζει για πάντα... Ο 45χρονος δράστης, χτύπησε με το τσεκούρι τρεις φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του «ισοπεδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη γυναίκα- εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο video να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο 45χρονος να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

«Ήταν σαν από θρίλερ, σαν από ταινία τρόμου. Εργαζόμενοι και πολίτες τρέχαμε να γλιτώσουμε». Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Ζουμπούλης, βρισκόταν το μεσημέρι της Πέμπτης στον 2ο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης, εκεί όπου συνέβη η πρωτοφανής επίθεση με τσεκούρι σε βάρος τεσσάρων συναδέλφων του. Μιλώντας στο ethnos.gr περιγράφει όσα έζησε και είδε ενώ παραλληλίζει το κλίμα που επικράτησε στην Εφορία με τις σκηνές θρίλερ που προβάλλονται στα διεθνή αστυνομικά δελτία, έπειτα από επιθέσεις ενόπλων σε δημόσιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις