Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου συγχαίρει τη νέα Πρύτανη του Παντείου, Χριστίνα Κουλούρη

Η Σία Αναγνωστοπούλου συγχαίρει τη νέα Π...

Σε ανακοίνωση της, αναφέρει πως "το δημόσιο Πανεπιστήμιο νίκησε κατά κράτος το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που θέλει η Κεραμέως"

Σε ανακοίνωση της η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου εκφράζει δημοσίως τα συγχαρητήρια της στην εκλογή της Χριστίνας Κουλούρη ως νέα Πρύτανης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως «το δημόσιο Πανεπιστήμιο νίκησε κατά κράτος το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που θέλει η Κεραμέως».

"Συγχαρητήρια στη Χριστίνα Κουλούρη και το σχήμα της που επικράτησε με ευρεία πλειοψηφία στις πρυτανικές εκλογές του Παντείου Πανεπιστημίου. Το δημόσιο Πανεπιστήμιο νίκησε κατά κράτος το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο που προωθούσε το αντίπαλο σχήμα. Είμαι υπερήφανη που στο Πανεπιστήμιο μου οι συνάδελφοί μου τέθηκαν καθαρά και αγωνιστικά υπέρ του δημόσιου Πανεπιστημίου.  Καλή δύναμη στη Χριστίνα Κουλούρη και σε όλο το νέο πρυτανικό σχήμα. 

Έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Μετά από πολλά χρόνια το Πάντειο Πανεπιστήμιο έχει τις πρυτανικές αρχές που αξίζουν σε ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο. Η ρωγμή εναντίον των επιχειρηματικών σχεδίων στα Πανεπιστήμια της υπουργού Παιδείας και των πρυτανικών αρχών  που τα στηρίζουν, μόλις άνοιξε. Τα Πανεπιστήμια δεν είναι επιχειρήσεις".

*Η Σία Αναγνωστοπούλου είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης για Ευρωπαϊκά Θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ έχει διατελέσει και Καθηγήτρια για χρόνια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις