Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Advisable Digital Agency υπερήφανος χορηγός του 3ου Google Marketing Conference 2020

Η Advisable Digital Agency υπερήφανος χο...

Πραγματοποιείται στις 13 & 14 Ιουλίου

Φέτος για πρώτη φορά η Advisable Digital Agency είναι υπερήφανος χορηγός του 3ου Google Marketing Conference, που πραγματοποιείται στις 13 & 14 Ιουλίου. Φέτος, σε μια virtual εκδοχή, το διήμερο “live and on-screen” Google Marketing Conference θα αναδείξει τις σημαντικότερες τάσεις στον κλάδο του ψηφιακού marketing.

Περισσότεροι από 10 κορυφαίοι ειδικοί στο marketing θα φιλοξενηθούν ως ομιλητές στο συνέδριο, με σκοπό να εκπαιδεύσουν, αλλά και να εμπνεύσουν το κοινό γύρω από 4 κύριες θεματικές ενότητες:

  • Navigating Through the Crisis
  • Measuring What Matters
  • Performance & E-Commerce
  • Brand & Video

Η  χορηγία της Advisable Digital Agency στο 3ο Google Marketing Conference 2020 αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης σειράς χορηγιών της εταιρείας που έχουν στόχο την έμπρακτη υποστήριξη κάθε πρωτοβουλίας διάδοσης καινοτόμων, αποτελεσματικών, πρωτοποριακών, αλλά και ρεαλιστικών λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας στην αγορά. Μαθαίνοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές, όπως τα πολλαπλά εργαλεία της Google, οι επιχειρήσεις μπορούν να βαδίσουν με επιτυχία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τον οποίο τώρα περισσότερο από ποτέ επιτάσσει η εποχή.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά στην οθόνη τους, μέσω του διαδικτύου και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ τους, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολύτιμες one-to-one συναντήσεις με τους εξειδικευμένους ομιλητές.  Ζωντανές συζητήσεις σε πάνελ, Virtual Expo Booths, δημοσκοπήσεις, διαγωνισμοί και πολλά άλλα συνθέτουν αυτό το διήμερο event.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά