Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ, βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του, στην Κρήτη

Ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ, βρέθ...

Σήμερα το πρωί

Ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ, ο Παναγιώτης Κονιδάκης, ήταν τελικά ο 60χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός, σήμερα το πρωί στο χωράφι του, στην περιοχή Κιθαρίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, καθώς επρόκειτο για ένα αγαπητό πρόσωπο και ένα από τα πιο παλιά στελέχη του νοσοκομείου.

«Ήταν από τα πιο παλιά στελέχη του νοσοκομείου και εργαζόταν με ζήλο για πολλά χρόνια ως διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΓΝΗ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του», δήλωσε στο cretapost o Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άτυχος άνδρας έκανε αγροτικές εργασίες όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εντοπίστηκε από κάποιον οικείο του ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 60χρονο ο οποίος είχε ήδη αφήσει τη τελευταία του πνοή, πιθανότατα από ανακοπή, μέσα στο χωράφι του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διενεργείται νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 8 το βράδυ, θα γίνει Τρισάγιο στη μνήμη του, στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά που βρίσκεται εντός του ΠΑΓΝΗ ενώ η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο Νέο Κοιμητήριο.

Πηγή:cretapost

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις