Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Γ. Πλακιωτάκης από Πάτρα: Καθοριστική η συμβολή του Λιμενικού στην προστασία των θαλασσίων συνόρων και της Δημόσιας Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Πλακιωτάκης από Πάτρα: Καθοριστική η ...

Στο Λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υπουργός Ναυτιλίας

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πιστή τήρηση όσων προβλέπονται, δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι της Πάτρας ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά από συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και με κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που πραγματοποιούν τα τεστ στους επιβάτες των πλοίων που φθάνουν από την Ιταλία .

«Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά και η συμβολή τους είναι καθοριστική για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο, που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος προστατεύουν επίσης, στον ύψιστο βαθμό, τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα προστασίας αλλά και οδηγίες εφαρμόζονται και από τα μέλη του πληρώματος και από τους επιβάτες των πλοίων, τονίζοντας: «Οι ταξιδιώτες μας εφόσον έρθουν στην Ελλάδα με πλοίο είτε μετακινηθούν στα νησιά μας ακτοπλοϊκώς, να ξέρετε ότι θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρώσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια».

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη του λιμανιού της Πάτρας, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό πόρο για την Εθνική οικονομία, υπογράμμισε ότι σταθερός στόχος είναι η ανάπτυξη και η αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας σημειώνοντας ότι «ξεκινάμε την προκήρυξη των διεθνών διαγωνισμών από την Αλεξανδρούπολη, την Ηγουμενίτσα, για την Καβάλα και θα συνεχίσουμε να τα υπόλοιπα λιμάνια».

 
AΠΕ - ΜΠΕ

 

AΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις