Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Κινδύνευε με ισόβια, καταδικάστηκε με αναστολή μέχρι το Εφετείο

Αχαΐα: Κινδύνευε με ισόβια, καταδικάστηκ...

Ένας κτηνοτρόφος από τη Δυτική Αχαΐα

Κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη αλλά το δικαστήριο τον… λύτρωσε καταδικάζοντάς τον σε 8ετή κάθειρξη με αναστολή μέχρι το Εφετείο.

Ο 35χρονος από τη Δυτική Αχαϊα ήταν κατηγορούμενος μαζί με δυο αλλοδαπούς για μεγάλη φυτεία κάνναβης  με 300 πλήρως ανεπτυγμένα δενδρύλια που είχε εντοπιστεί στην περιοχή τον Σεπτέμβριο του 2019 και η αξία της οποίας εκτιμήθηκε περί τα 750 χιλιάδες ευρώ.

Όλοι απαλλάχθηκαν από το δικαστήριο για κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, όμως καταδικάστηκαν για τα ναρκωτικά.

Στην δίκη, ο ένας αλλοδαπός ομολόγησε την ενοχή του, ισχυριζόμενος ότι οι κανείς άλλος δεν είχε εμπλοκή, ωστόσο, το δικαστήριο καταδίκασε και τους τρεις κατηγορούμενους σε 8 χρόνια κάθειρξη, για κατ΄επάγγελμα διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναγνώρισε και στους τρεις παρόντες κατηγορούμενους, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου με αποτέλεσμα η βάση ποινής τους, να πέσει σε κάθειρξη οκτώ ετών, ενώ για τον Ελληνα κατηγορούμενο, το δικαστήριο δέχθηκε την αναστολή της ποινής μέχρι το εφετείο, με καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ και με τον περιοριστικό όρο, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Πηγή Εφημερίδα Πελοπόννησος/ Σ. Παπανδρέου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις