Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 4χρονο κοριτσάκι

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμά...

Το παιδί διέφυγε της προσοχής της μαμάς και της γιαγιάς του και επιχειρώντας να διασχίσει το δρόμο χτυπήθηκε από τον καθρέπτη οχήματος στο κεφάλι

Ένα 4χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 30/6/2020 στο ύψος του «Γαλαξία» στην είσοδο της Μακρακώμης, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το κοριτσάκι είχε μεταβεί με ταξί λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο σημείο με τη μαμά και τη γιαγιά του.

Κατεβαίνοντας από το ταξί το κοριτσάκι διέφυγε από την προσοχή των δικών του και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο άνδρα φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη το μικρό κορίτσι το οποίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά διακόμισε τη μικρή στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από εκεί το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έδειξαν οι εξετάσεις, αποφασίστηκε το κορίτσι να διακομιστεί τελικά στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για νοσηλεία.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις