Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου για το Καραμανδάνειο

Η Σία Αναγνωστοπούλου για το Καραμανδάνειο

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο για το θέμα του μαγνητικού

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου μαζί με τον Γρηγόρη Μαρκέτο, παιδίατρο και συντονιστή της ΟΜ υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ και την Αγγελική Δημοπούλου, μέλος του συντονιστικού, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών (Γ.Ν.Π.Π.) «Καραμανδάνειο», σήμερα Παρασκευή 26.6. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της βουλευτή:

«Συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Καραμανδανείου κ.Παύλο Αθανσόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Δημήτρη Ράπτη αλλά και τη Γραμματέα του Σωματείου κ. Δώρα Τσώλη, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκαν την παιδιατρική κλινική, τους χώρους των μαγειρείων, το ακτινολογικό και το μικροβιολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της απόκτησης μαγνητικού τομογράφου και η ανάγκη εγκατάστασής του στο εν λόγω νοσοκομείο όπως ήταν προαποφασισμένο. Στο Καραμανδάνειο θα μπορούν να προσέρχονται για μαγνητική τομογραφία εκτός από παιδιά και εξωτερικοί ενήλικες ασθενείς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.  Επιπλέον, τέθηκε η ανάγκη ανακατασκευής και επέκτασης των χειρουργείων καθώς αυτά εξυπηρετούν έναν μεγάλο αριθμό ασθενών, περίπου 2000 ετησίως.

Η κ. Αναγνωστοπούλου  στηρίζοντας  την απόφασή του ΔΣ του νοσοκομείου για την απόκτηση μαγνητικού τομογράφου στο Καραμανδάνειο, δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό τους απευθυνόμενη στο Διοικητή του νοσοκομείου με τη χαρακτηριστική φράση: «θέλουμε να πετύχετε».»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις