Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στο Νιου Τζέρσεϊ: 8χρονη με την μητέρα της πνίγηκαν στην πισίνα της αυλής τους

Τραγωδία στο Νιου Τζέρσεϊ: 8χρονη με την...

Μαζί τους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις τους και ένας 56χρονος άντρας, που φέρεται να είναι ο παππούς της οικογένειας

Ένα 8χρονο κορίτσι, η μητέρα του και ο παππούς της οικογένειας, βρέθηκαν νεκροί στην πισίνα της πίσω αυλής του σπιτιού τους, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Οι γείτονες φέρεται να κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν φωνές από το σπίτι. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν το κορίτσι, την 33χρονη μητέρα και έναν 56χρονο άντρα συγγενή τους χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα σε μια υπέργεια πισίνα.

Πηγή ανέφερε στο NBC New York πως το κορίτσι έπεσα μέσα την πισίνα, που είχε βάθος περίπου δυο μέτρα, και μια θεία που την είδε, κάλεσε ι βοήθεια, κάτι που ίσως εξηγεί τις φωνές, που άκουσαν οι γείτονες. Στη συνέχεια έπεσε μέσα στην πισίνα ο παππούς, αλλά δυσκολευόταν καθώς δεν γνώριζε κολύμπι. Ενώ η θεία συνέχισε να ζητά βοήθεια, πήδηξε μέσα στην πισίνα η 33χρονη μητέρα, προσπαθώντας να σώσει την κόρη της και τον άντρα, αλλά δεν γνώριζε επίσης κολύμπι. Η θεία μπήκε και αυτή μέσα και κατάφερε τελικά να πιάσει το παιδί, αλλά όχι πριν αυτό πνιγεί.

«Είναι μια συνταρακτική μέρα για όλη την κοινότητα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη», σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Φρανκ Λοσάκο, σε επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, και τα τρία θύματα ζούσαν στο σπίτι, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου να είναι ακόμη υπό διερεύνηση. Οι γείτονες είπαν πως η οικογένεια είχε μετακομίσει μόλις τον προηγούμενο μήνα, αλλά έδειχναν «πολύ καλοί άνθρωποι».

Με πληροφορίες από τη lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις