Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επειδή τώρα είναι η στιγμή της σωστής απόφασης για το μέλλον

Επειδή τώρα είναι η στιγμή της σωστής απ...

18 χρόνια πάντα κοντά στο μαθητή

Το Κέντρο  Γλώσσας και Πολιτισμού– Κατερίνα Μιχαλοπούλου παρέχει δωρεάν τα βιβλία της χρονιάς και τα δίδακτρα του Σεπτεμβρίου στους μικρούς μαθητές, που θα προεγγραφούν μέχρι τις  15 Ιουλίου 2020 στην Junior A.

Επίσης, στο Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού – Κατερίνα Μιχαλοπούλου παρέχεται δωρεάν η πρώτη χρονιά της γαλλικής γλώσσας σε όλους τους μαθητές των κέντρων μας, αλλά και σημαντική έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα μιας δεύτερης ξένης γλώσσας σε όσους μαθητές προεγγραφούν για την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021) μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

Το Κέντρο  Γλώσσας και Πολιτισμού – Κατερίνα Μιχαλοπούλου παραμένει σταθερά στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τα τελευταία 18 χρόνια, με καθηγητές που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, αλλά και εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες, καθώς τόσο η κυρία Ευαγγελία Μουτούση που είναι υπεύθυνη του αγγλικού τμήματος, έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά σεμινάρια διαφοροποιημένης διδασκαλίας, όσο και η ίδια η κυρία Κατερίνα Μιχαλοπούλου έχει εξειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παράλληλα η αναβαθμισμένη πλατφόρμα ψηφιακής διδασκαλίας και τα digi books που χρησιμοποιούνται στα κέντρα μας είναι η απόλυτη εγγύηση ότι καμία απολύτως διδακτική ώρα δεν χάθηκε, ούτε πρόκειται να χαθεί στο μέλλον, σε περίπτωση που μία ακόμα δύσκολη συγκυρία μας κρατήσει προσωρινά μακριά από τις τάξεις μας.

Το Κέντρο  Γλώσσας και Πολιτισμού – Κατερίνα Μιχαλοπούλου όμως δεν στέκεται μόνο στο κομμάτι της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 6 χρόνια και στον τομέα του Πολιτισμού, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών του, παρέχοντάς τους μαθήματα ζωγραφικής με την γνωστή ζωγράφο Χριστίνα Ανδρικοπούλου, μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού και κουκλοθεάτρου με την θεατρολόγο Κατερίνα Μιχαλοπούλου και aerial yoga kids με την Νικολέτα Οικονόμου.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2610 - 642553 ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά καθημερινά από τις 9:00-13:00 από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

Κεντρικό: Φαίδωνος 24, Περιβόλα, Πάτρα

Υποκατάστημα: Κοίμησης Θεοτόκου 7, Νέο Σούλι, Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά