Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Χωρίς επισκεπτήριο οι νεοσύλλεκτοι στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης

Κορωνοϊός: Χωρίς επισκεπτήριο οι νεοσύλλ...

Μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του νέου ιού

Έκτακτα μέτρα έχει λάβει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημερώθηκαν οι συγγενείς των νεοσυλλέκτων που έχουν παρουσιαστεί στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ), στην Τρίπολη, αυτή την Κυριακή δεν θα γίνει το πρώτο επισκεπτήριο. Μεταξύ αυτών είναι και στρατεύσιμοι από την Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι η κατάταξη των στρατευσίμων της 2020 Γ’ ΕΣΣΟ για τον Στρατό Ξηράς (ΣΞ) και την Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) και της 2020 Β’ ΕΣΣΟ για το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ), καθυστέρησε και έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν, πριν τον κορωνοϊό, ο νεοσύλλεκτος μπορούσε να δεχθεί επισκέψεις των προσφιλών του προσώπων κατά το επισκεπτήριο που συνήθως γίνεται την πρώτη Κυριακή µετά την κατάταξή του.

Επίσης, έχει ανασταλεί η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας, η οποία θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με απόλυση τους 15 ημέρες νωρίτερα της καθορισμένης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις