Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπέβαλλε παραίτηση ο Παπαδημούλης αλλά δεν έγινε δεκτή

Υπέβαλλε παραίτηση ο Παπαδημούλης αλλά δ...

Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα με τις όποιες εντάσεις να είναι μικρής έκτασης,

Σύσκεψη με τους ευρωβουλευτές της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είχε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, αλλά και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η τομεάρχης της ΚΟ για ευρωπαϊκά θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου, η υπεύθυνη της ΠΓ για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Ράνια Σβίγκου, και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Καλπαδάκης.

Παρά τα όσα γράφτηκαν, η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα με τις όποιες εντάσεις να είναι μικρής έκτασης, σχετικά με τον θόρυβο που ξέσπασε για την αγορά και ενοικίαση ακινήτων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη σε ΜΚΟ για διαμονή προσφύγων.

Το κλίμα ήταν στην κατεύθυνση εξεύρεσης μιας λύσης και όπως έγινε γνωστό, ο  Δημήτρης Παπαδημούλης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αν και υπογράμμισε πως ήταν λάθος ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ανέφερε πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης. «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ήταν λάθος και το έχει κατανοήσει και ο ίδιος», φέρεται να είπε και τόνισε: «Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν». 

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως «από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».

 

πηγή tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις