Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΔΕ μετά το πόρισμα της προκαταρκτικής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας, στο Νοσοκομείο του Ρίου

ΕΔΕ μετά το πόρισμα της προκαταρκτικής γ...

Τι έδειξε η προκαταρκτική

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μετά το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που έλαβε χθες και την οποία είχε διατάξει για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία. Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου για να γεννήσει και λίγο έπεσε σε κώμα και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ρίου.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διοικητής Γιάννης Καρβέλης, "από την ανάγνωση του πορίσματος προκύπτουν αποχρώσες ενδείξεις για πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να μετατρέπω την προκαταρκτική εξέταση σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Την ανέθεσα ήδη σήμερα το πρωί και ζήτησα σε 15 μέρες το πολύ να έχω το πόρισμα, τον οποίο και θα καταθέσω στις Εισαγγελικές Αρχές για τη διερεύνηση οποιασδήποτε ποινικής ευθύνης".

 Το πόρισμα της προκαταρκτικής έφτασε στα χέρια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ χθες και άμεσα κίνησε τις επόμενες διαδικασίες.

 

Εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, όπως είχε επισημάνει στο thebest,.gr η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και τη διενήργησε. Πρόσθεσε δε ότι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων).

Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου".

Η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η Δώρα με τον σύζυγό της. Φωτό από patrisnews.com

Η Δώρα με τον σύζυγό της. Φωτό από patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις