Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίος και πολιτεία ο γιατρός «μαϊμού»: Από στέλεχος της CIA μέχρι «κολλητός» του Μπους!

Βίος και πολιτεία ο γιατρός «μαϊμού»: Απ...

Σε προηγούμενες απάτες του

Ο αδίστακτος υποτιθέμενος γιατρός “Νίκος Κόντος”, όπως ήταν το fake όνομα του απατεώνα, έχει πλούσια δράση στο “παλ μαρέ” του, καθώς είναι από παλιά γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές της χώρας.

Ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς εμφανιζόταν ως δήθεν διάσημος γιατρός και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα δυο απελπισμένες οικογένειες από ακριτικά νησιά του Αιγαίου να του εμπιστευτούν τα παιδιά τους, τα οποία παρουσίαζαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Αποτέλεσμα της “θεραπείας” του αδίστακτου απατεώνα, ήταν να χάσουν την ζωή τους τα δυο παιδιά 14 και 16 ετών, αγοράκι και κοριτσάκι αντίστοιχα.

“Μαϊμού” γιατρός εδώ και 20 χρόνια

Ωστόσο η δράση του συγκεκριμένου αδίστακτου προσώπου που μπροστά στα χρήματα και το εύκολο κέρδος δεν δίστασε να σκοτώσει δυο παιδιά κι έναν άνδρα 76 ετών, ξεκινά από τις αρχές του 2000, όπου δειλά δειλά έχτισε την καριέρα του στον τομέα της απάτης.

Ο 47χρονος στήνει την πρώτη του μεγάλη απάτη λίγο πριν τα μέσα της δεκαετία του 2000, όταν αρχίζει να κυκλοφορεί στα καλά στέκια της πόλης, εμφανιζόμενος ως Ελληνοαμερικανικός, ο οποίος είχε φτάσει στα ύπατα αξιώματα της CIA και μάλιστα ήταν ειδικός στις “μαύρες αποστολές”, τις μη καταγεγραμμένες και αναγνωρίσιμες δηλαδή, αλλά και ειδικός στα δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης.

Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να αυτοδιαφημίζεται ως κολλητός της οικογένειας… Μπους. Χαρακτηριστικό το επεισόδιο που μετέφερε στο Newsit άνθρωπος που είχε βρεθεί μπροστά σ’ ένα από τα σόου, που έστηνε εκείνη την εποχή ο 47χρονος, όταν βρίσκονταν στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας.

Εκεί χτυπούσε ξαφνικά το τηλέφωνο του: “…Και μας έδειχνε την οθόνη όπου ανέγραφε στα αγγλικά το όνομα του πρόεδρου Τζορτζ Μπους. Απαντούσε στην κλήση σε άπταιστα Αμερικάνικα και μάλιστα με προφορά και μιλούσε δήθεν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ σαν να έχουν μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά. Κάτι σαν παιδικοί φίλοι ένα πράγμα”, λέει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σε πάρτι… ψάρευε θύματα

Σ’ ένα από αυτά τα πάρτι σε παραλιακή βίλα της Αττικής, ο παμπόνηρος Νίκος Κόντος κατάφερε να προσεγγίσει και να “δαγκώσει” τελικά, ένα από τα πιο βαριά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Ο 47χρονος πρώην “υψηλόβαθμος πράκτορας της CIA” “έψησε” τον πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία, πως μπορούν να κάνουν δουλειές με συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης και βέβαια απευθείας με την οικογένεια Μπους και όχι μόνο.

Ο απίστευτος αυτός τύπος, έφτασε στο σημείο να ταξιδέψει ακόμα και στην Ν. Υόρκη με τον Έλληνα επιχειρηματία, όπου του έκλεινε διάφορα ραντεβού με δήθεν υψηλόβαθμα στελέχη της CIA, αλλά και τις τότε Αμερικανικής κυβέρνησης προκειμένου να πάρουν την δουλειά με τα δορυφορικά συστήματα.

Το σατανικό σχέδιο του 47χρονου δεν σταμάτησε εκεί

Μαζί με τον πασίγνωστο επιχειρηματία ταξίδεψαν ακόμα και στην Κίνα, προκειμένου να κλείσουν και εκεί δουλειές με στελέχη της Κινεζικής Κυβέρνησης.

Όλη αυτή η απάτη, στοίχισε στον Έλληνα επιχειρηματία μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βέβαια τσέπωνε ο απατεώνας ο οποίος μάλιστα έφτιαξε βίλα με πισίνα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Στην γειτονιά του μάλιστα εμφανιζόταν ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας!

Η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια, έπειτα από μήνυση που είχε κατάθεση ο επιχειρηματίας, με αποτέλεσμα να επιβληθούν το 2011 περιοριστικοί όροι στον αδίστακτο απατεώνα.

Πλέον τα τελευταία χρόνια το είχε ρίξει στην…ιατρική και την θρησκεία, αναζητώντας νέα θύματα. Μέχρι στιγμής η έρευνα του Τμήματος Περιουσιακών στοιχείων της Ασφάλειας Αττικής, έχει εντοπίσει 47 θύματα του ψευτογιατρού, ενώ εκτιμάται πως τα θύματά του είναι πολλαπλάσια και για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες με εισαγγελική εντολή θα δημοσιευτούν τα στοιχεία του και η φωτογραφία του.

Πηγή: newsit / Θεοδόσης Πάνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις