Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα εντυπωσιακά πορτρέτα της Βικτωρίας της Σουηδίας για τους εορτασμούς των δέκα ετών γάμου με τον personal trainer της

Τα εντυπωσιακά πορτρέτα της Βικτωρίας τη...

Η Βικτώρια θα ανατρέψει τη διαδοχή μέσω φύλου και θα γίνει η τέταρτη βασίλισσα της Σουηδίας και η πρώτη μετά το 1720.

Το παλάτι της Σουηδίας γιορτάζει αυτή την εβδομάδα και έχει δημοσιεύσει μια σειρά από εκπληκτικά πορτρέτα της μέλλουσας βασίλισσας και του συζύγου της.Στις 19 Ιουνίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον βασιλικό γάμο της Πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας και του Πρίγκιπα Δανιήλ.

Η Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και η Διάδοχος του σουηδικού θρόνου. Αν ανέλθει στο θρόνο όπως αναμένεται, θα είναι η τέταρτη βασίλισσα της Σουηδίας και η πρώτη μετά το 1720.

Έγινε διάδοχος του σουηδικού θρόνου την 1η Ιανουαρίου 1980 μετά από τη συνταγματική αναθεώρηση του 1979 που καθόριζε την σειρά διαδοχής με βάση τον χρόνο γέννησης και όχι το φύλο. Προηγουμένως, στην πρώτη θέση βρισκόταν, για επτά σχεδόν μήνες, ο αδελφός της Κάρολος Φίλιππος.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ΄ Γουσταύος έφερε αντιρρήσεις για αυτή τη μεταρρύθμιση, καθώς ήταν υπέρ του προηγούμενου συστήματος και επειδή θεωρούσε ότι ο Κάρολος Φίλιππος νομικά έπρεπε να παραμείνει στην πρώτη θέση της γραμμής διαδοχής, εφόσον την κατείχε για επτά μήνες.

Κάνοντας την ανατροπή, η Βικτώρια ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον personal trainer και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη Στοκχόλμη Δανιήλ Βέστλινγκ, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 2002.

Ο γάμος τους ήταν μεγαλοπρεπής και πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2010, ημέρα που οι γονείς της Βικτώριας γιόρταζαν την 34η επέτειο του δικού τους γάμου. Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν περισσότεροι από 1.200 επισκέπτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται γαλοζοαίματοι και αντιπρόσωποι από διάφορες χώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight