Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Μεσολόγγι την Τρίτη το απόγευμα η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στο Μεσολόγγι την Τρίτη το απόγευμα η Πρ...

Την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θα συνοδεύει το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Πασχάλης Κιτρομηλίδης

Την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επισκέπτεται την Τρίτη 16-6-2020 στις 17.00 το απόγευμα, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Την κυρία Δασκαλάκη θα καλωσορίσει στον Κήπο των Ηρώων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ενώ η ίδια θα συνοδεύεται από το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Πασχάλη Κιτρομηλίδη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

17:00: Καλωσόρισμα της Προέδρου από τον Δήμαρχο, κύριο Κώστα Λύρο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Ιωάννη Τσώλο, στον Κήπο των Ηρώων.

17:15: Μετάβαση στο Mουσείο Ιστορίας και Τέχνης - Δημοτική Πινακοθήκη (παλιό Δημαρχείο). Επίσημη υποδοχή της  Προέδρου από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης των εκδηλώσεων του Μεσολογγίου για το 2021.

17:45:Αναχώρηση από την Πινακοθήκη. Περίπατος προς την πλατεία και στάση σε παραδοσιακό μαγαζί.

18:00: Άφιξη με τα πόδια στο παλαιό τυπογραφείο του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια, μετάβαση στο παλαιό ποτοποιείο «Τρικενέ». Ξενάγηση 10 λεπτά.

18:10: Επιστροφή στην Δημοτική Πινακοθήκη και μετάβαση οδικώς στο Μουσείο Άλατος. Την Πρόεδρο θα υποδεχτεί ο ιδρυτής του Μουσείου, κύριος Νίκος Κορδόσης.

18:30: Επίσκεψη σε μια Μεσολογγίτικη πελάδα, όπου θα βρίσκονται ψαράδες από τον Συνεταιρισμό του Μεσολογγίου. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση και θα προσφερθεί μεζές.

19:00: Αποχαιρετισμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις