Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεχαγιόγλου για 35χρονη: Δεν τρώει, δεν κοιμάται επί τέσσερις ημέρες - Η δικογραφία βοά

Κεχαγιόγλου για 35χρονη: Δεν τρώει, δεν ...

Η 35χρονη αρνείται την κατηγορία

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάνα. Ο δικηγόρος της 35χρονης  μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η 35χρονη επί τέσσερις ημέρες δεν έχει φάει, ούτε έχει κοιμηθεί. Η γυναίκα θα απολογηθεί αύριο ενώ εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση. Μάλιστα ο  Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι της ειπε "βοήθησέ με για να σε βοηθήσω".Πρόσθεσε ότι αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα της δικογραφίας κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση. Επεσήμανε επίσης ότι την ώρα της προσαγωγής της δεν ήθελε τις χειροπέδες και μάτωσε τους καρπούς της και πρέπει να εξετάζεται το ψυχικό υπόβαθρο ενός ατόμου ιδίως όταν ένα αδίκημα δεν είναι καθημερινό.

Επιπλέον σύμφωνα με τον συνήγορό της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου: «Πρέπει να βοηθήσει η ίδια τον εαυτό της, πρώτα. Είδα ότι υπάρχει μια άρνηση της αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας. Υπάρχει μια αποστασιοποίηση δική της , μια απομάκρυνση από τα γεγονότα. Ούτε θετική, ούτε αρνητική. Αυτή η άρνηση εξηγείται από ψυχολογικής απόψεως, ενδεχομένως από το σοκ της συλλήψεως. Από τη ξαφνική αλλαγή της καθημερινότητας και της κατάρρευσης της ζωής της. Έχει να κοιμηθεί και να φάει τρία μερόνυχτα. Της ζήτησα να με βοηθήσει για να τη βοηθήσω. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και τα ερωτήματα του ανακριτή.

Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας θα οδηγήσει σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή της εντολέως μου. Η μέχρι στιγμής θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Η δε τραγική ψυχολογική της κατάσταση, επί του παρόντος, δυσχεραίνει τη νηφάλια ανάλυση των δεδομένων. Ελπίζω οι επόμενες ώρες και ημέρες να επιτρέψουν μια πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα».

Νωρίτερα στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας». Ακόμη συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή. Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως. Γιατί κατά τα άλλα η δικογραφία βοά».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις