Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Διπλό προφίλ έχει η 35χρονη στο Facebook

Επίθεση με βιτριόλι: Διπλό προφίλ έχει η...

Ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή του

Δεύτερο προφίλ στο facebook φέρεται να είχε η 35χρονη. Μπορεί στην επικοινωνία της με το ραδιοταξί την Δευτέρα 17 Μαΐου, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να χρησιμοποίησε  ψευδώνυμο όπως προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας, όμως, το όνομα αυτό μόνο άγνωστο δεν ήταν για εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, με το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο η 35χρονη φαίνεται να είχε δημιουργήσει κι ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook, την ύπαρξη του οποίου γνώριζαν ελάχιστοι, καθώς το χρησιμοποιούσε συγκεκριμένες στιγμές. Το προφίλ αυτή την ώρα είναι περιορισμένο, όπως και αυτό που διατηρεί με το όνομα και την φωτογραφία της, όπου πολλά από τα σχόλια των φίλων και συγγενών της -που μέχρι χθες φαίνονταν κανονικά- σήμερα είναι λες και έχουν κάνει “φτερά” από την σελίδα.

Με το δεύτερο προφίλ, η 35χρονη δεν φαίνεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της 34χρονης λογίστριας, αφού δεν έχει αντιδράσει σε κάποια από τις φωτογραφίες της. Ωστόσο, οι γνώστες θεωρούν πως με αυτό έλεγχε όσο μπορούσε την ζωή του 40χρόνου ιδιαίτερα μετά το αίτημα φιλίας που εκείνος είχε κάνει στο προφίλ της Ιωάννας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις