Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για απόπειρα ...

Στην Εισαγγελία η γυναίκα

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαίου.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση. 

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και δεν είπε τίποτα για την υπόθεση στις εισαγγελικές Αρχές. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωρίο της, τον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας. Άτομα που την συνάντησαν υποστηρίζουν ότι ήταν ήρεμη και δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι. 

Θυμίζουμε ότι αρχικά, η γυναίκα προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, όχι όμως για την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά για απείθεια. 

Οπως δήλωσε νωρίτερα στις κάμερες ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, εκείνη δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών. Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις