Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση με β...

Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη

Συνελήφθη η 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ωστόσο η γυναίκα δεν έχει ομολογήσει. Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν, σύμφωνα με το protothema.gr

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η οικογένειά της έχει έρθει σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της. Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για πλημμέλλημα που προέκυψε σε βάρος της, σήμερα, μετέδωσε η ΕΡΤ.

 

 

Σύμφωνα με το newsit.gr όλα άρχισαν πριν από ένα χρόνο, όταν συναντήθηκαν σε γάμο κοινού γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους. Η 35χρονη  συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση. Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook. Η βασική ύποπτη της υπόθεσης φέρεται να το αντιλήφθηκε και άρχισε να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, χωρίς όμως να κάνει κάτι ακραίο που να τον φοβίσει ή να κινήσει υποψίες. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ένα ειρωνικό σχόλιο της 35χρονης στο προφίλ της Ιωάννας. Επίσης σε πολλές από τις φωτογραφίες της Ιωάννας η 35χρονη ύποπτη έχει αντιδράσει με “like”.

Νωρίτερα  στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κλήθηκε ο άνδρας που φέρεται ως σύντροφος της 35χρονης, προκειμένου να δώσει στους αστυνομικούς στοιχεία που από τη μία έχουν να κάνουν με τη σχέση του με την προσαχθείσα και από την άλλη λεπτομέρειες για την επαφή του με την 34χρονη Ιωάννα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της φίλης του.

Φέρεται δε να είπε ότι η ύποπτη πίστευε ότι για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωράει οφείλεται στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη φέρεται να ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση των ερευνών τις διωκτικές αρχές. Όπως όλα δείχνουν το κίνητρο της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Πως έφτασε η αστυνομία στην προσαγωγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις