Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα η 35χρονη - ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προς το παρόν όχι για την επίθεση με βιτριόλι

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – είναι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Αρχικά, η γυναίκα  προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, όχι όμως για την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά για απείθεια.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια αφορά -σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει το newsit.gr  το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας. Η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογενειά της Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται την όποια εμπλοκή της στην υπόθεση.
Σημειώνεται ότι εφόσον της ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας (αδίκημα για το οποίο προβλέπεται προσωρινή κράτηση), η 35χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της, ώστε να ενημερωθεί από την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλα άρχισαν πριν από ένα χρόνο, όταν συναντήθηκαν σε γάμο κοινού γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους. Η 35χρονη συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση. Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook. Η βασική ύποπτη της υπόθεσης το αντιλήφθηκε και άρχισε να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, χωρίς όμως να κάνει κάτι ακραίο που να τον φοβίσει ή να κινήσει υποψίες. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ένα ειρωνικό σχόλιο της 35χρονης στο προφίλ της Ιωάννας, αναφέρει το newsit.gr

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις