Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία της 27χρονης Δώρας στην Ηλεία

Σήμερα η κηδεία της 27χρονης Δώρας στην Ηλεία

Πέθανε στο νοσοκομείο του Ρίου

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην 27χρονη Δώρα, σήμερα  στις 6 το απόγευμα,  από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βαρθολομιό, όπως αναφέρει το ilialive.gr. Η γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο του Ρίου και λίγο μετά εισήχθη στη ΜΕΘ. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και το θαύμα που όλοι περίμεναν δεν έγινε.

Την Τρίτη έγινε η νεκροψία - νεκτροτομή. Όπως έχει γράψει το thebest.gr , εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, επισημαίνει στο thebest,.gr η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και τη διενήργησε. Πρόσθεσε δε ότι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων).

Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου".

 

Η οικογένεια της Δώρας διά της δικηγόρου της έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ έχει δοθεί εντολή από την 6η ΥΠΕ και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις