Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook
Ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας εξέφρασε ένα παράπονο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι όλα τα ελληνικά περιοδικά που κάνουν αφιερώματα μόδας δεν υποστηρίζουν τους εγχώριους σχεδιαστές. Πιο συγκεκριμένα γράφει:
«Καταγγέλλω όλα τα ελληνικά περιοδικά που κάνουν αφιερώματα στις κολεξιόν και αφήνουν απ’ έξω τους Έλληνες σχεδιαστές. Οι διευθύντριες (εκτός εξαιρέσεων) πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους και να στηρίξουν πρώτα τους Έλληνες και μετά τους ξένους.
Τουλάχιστον ας μην αναρωτιόμαστε για το πως φτάσαμε σ’ αυτή τη κατάσταση. Όλα παίζουν ρόλο». Ο χαμηλών τόνων σχεδιαστής φαίνεται να έφτασε στα όριά του ώστε να προβεί σε τέτοιες δηλώσεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










