Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς

Πάτρα: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ...

Την Τετάρτη 10/6/2020 στις 19.00 – Λένε όχι στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της Παιδείας

Ο Σύλλογος Δασκάλων, Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του, χαιρετίζει τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το πρωί της Τρίτης 9/6/2020 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και την πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης. Ήταν μια ακόμη μαζική συγκέντρωση εκπαιδευτικών από τις πολλές  που έγιναν στην πόλη της Πάτρας αυτό το μήνα με σκοπό να διατρανωθεί η αντίθεση του κλάδου στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο για την παιδεία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου για την παιδεία, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί γνωστοποιούν πως θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10/6/2020 στην Πλατεία Γεωργίου στις 7 το απόγευμα, ημέρα που τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Καλούμε σε συμμετοχή τους συναδέλφους καθηγητές, καθώς τα σωματεία και τους φορείς της πόλης. Λέμε όχι στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Στη συγκέντρωση τηρούμε όλοι με αυστηρότητα τους κανόνες ασφαλείας της πολιτείας για την εξάπλωση της πανδημίας, αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας, όπου πρόεδρος είναι ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις