Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι αναταραχές για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ αναβάλλουν τα σχέδια τεχνολογικών γιγάντων

Οι αναταραχές για τον θάνατο του Τζόρτζ ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Sony, Microsoft και άλλες εταιρείες ανέστειλαν πρεμιέρες και παρουσιάσεις

Η προγραμματισμένη εκδήλωση της Sony στις 4 Ιουνίου για την παρουσίαση του PS5, έχει αναβληθεί επ 'αόριστον, καθώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν εκτεταμένες διαμαρτυρίες για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. "Είναι κατανοητό ότι είναι μια δύσκολη στιγμή να επικεντρωθούμε στις εκκινήσεις βιντεοπαιχνιδιών, εν μέσω εθνικών και παγκόσμιων ταραχών", δηλώνουν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας τεχνολογικών κολοσσών.

Η Sony ανέφερε μέσω του Twitter, «Ενώ καταλαβαίνουμε ότι οι παίκτες σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν παιχνίδια PS5, δεν νιώθουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι καιρός να γιορτάσουμε και προς το παρόν, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επιτρέψουμε την ακρόαση πιο σημαντικών φωνών».

Η εκδήλωση της Sony αναμένεται να αποκαλύψει νέους τίτλους για την κονσόλα επόμενης γενιάς της εταιρείας, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους.

Ακολουθεί μια πρόσφατη παρόμοια εκδήλωση από τη Microsoft, καθώς οι εταιρείες αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους μετά τις ακυρώσεις που σχετίζονται με την πανδημία της COVID-19 για μεγάλα συνέδρια παιχνιδιών όπως το E3. Η έκκληση της Sony για στάση αναμονής ακολουθείται από παρόμοια σχόλια και άλλων τεχνολογικών γιγάντων, αν και μέχρι στιγμής η εταιρεία το έχει πράξει χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα τον θάνατο του Floyd στα χέρια της αστυνομίας της Μινεάπολης ή τις επακόλουθες διαμαρτυρίες.

Η απόφαση για αναστολή του PS5 - ίσως αναπάντεχα - αντιμετωπίζεται με μικτές αντιδράσεις από παίκτες. Τα παράπονα κυμαίνονται από σχόλια ότι το παιχνίδι είναι μια μορφή απόδρασης από την πραγματικότητα έως και πιο προβληματισμένες προτάσεις από άλλους παίκτες. Όσο κι αν οι εξελίξεις αυτές μπορεί να απογοητεύουν κάποιους ανθρώπους, είναι γεγονός πως υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από τα βιντεοπαιχνίδια τα οποία και πρέπει να διευθετούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις