Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχονται 1.000 προσλήψεις στις Μητροπόλεις της Ελλάδας

Έρχονται 1.000 προσλήψεις στις Μητροπόλε...

ΔΕΙΤΕ τι συμφωνήθηκε

Στην πρόσληψη 1.000 ατόμων στις Μητροπόλεις όλης τα χώρας στο πλαίσιο των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, συμφώνησαν κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα στο Συνοδικό Μέγαρο ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε και σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε. Ύστερα από μια διακοπή, ξαναμπαίνουμε στο πρόγραμμα όπου εγκρίνατε 1.000 και πλέον θέσεις για διακονία των ανθρώπων σε μητροπόλεις», δήλωσε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας για να προσθέσει ότι υπάρχουν πολλά θέματα και προβλήματα που μας απασχολούν:

«Αλλά έχουμε έναν κοινό στόχο, να εξυπηρετήσουμε τον άνθρωπο», σχολίασε.

Οι δήμαρχοι θέλουν να κατασχέσουν το παγκάρι

Επίσης, έκανε λόγο για το θέμα των κοιμητηριών, με την επισήμανση πως υπάρχουν δήμαρχοι που θέλουν να κατασχέσουν ακόμη και το παγκάρι των κοιμητηριακών ναών, κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και ασεβές.

Τέλος, σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, προσέφερε στον υπουργό ως αναμνηστικό της συνάντησης εικόνα του Αποστόλου Παύλου, ιδρυτή της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Η πατρίδα μας έγινε παράδειγμα στην οικουμένη ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και αν δεν υπήρχε η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να δράσει τόσο καλά», τόνισε, από την πλευρά του, ο υπουργός και υπογράμμισε τη βοήθεια της Εκκλησίας στα συσσίτια.

Ανέφερε, ακόμη, ότι σε περίπου 40 μέρες θα αρχίσει το πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο περισσότερα από 1.000 άτομα θα εργαστούν στις μητροπόλεις. Για το θέμα των κοιμητηρίων, ο υπουργός είπε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί οριστική λύση.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις