Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«Φοβάστε αυτό που δεν κατανοείτε κ. Πετρόπουλε!»

«Φοβάστε αυτό που δεν κατανοείτε κ. Πετρόπουλε!»
Εύα Αθανασοπούλου

Η κ. Αθανασοπούλου από την δημοτική παράταξη "σπιράλ" αναφέρει πως ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος χαρακτηρίζει εμμονικά το "σπιράλ" ως "απολιτίκ και συντηρητικό"

Σε άρθρο της, η Εύα Αθανασοπούλου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά αναφέρει πως «η εμμονή κάποιων να αναθεματίζουν ότι δεν τους μοιάζει ή δεν κατανοούν θα ήταν ένα κοινωνικό και ψυχολογικό φαινόμενο προς παρατήρηση, που θα αφορούσε κυρίως τους ειδικούς. Αρχίζει και γίνεται όμως άκρως ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος έρχεται και επανέρχεται επαναλαμβάνοντας για το σπιράλ τον χαρακτηρισμό “απολιτίκ και συντηρητικό”. Κι αυτό γιατί το σπιράλ -το ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα της τοπικής βουλής-  είναι ένα κίνημα πολιτών για την Πάτρα, για το οποίο ο ίδιος ούτε την ανάγκη ύπαρξής του κατανοεί, ούτε την μαχητικότητα που αυτό επιδεικνύει.

Τι κατανοεί ο κ. Πετρόπουλος; Κομματικούς μηχανισμούς, αποστολές κομματικής σκοπιμότητας, χάσιμο χρόνου, καθυστερήσεις και αναβολές για θέματα που δεν τολμά να ακουμπήσει, λαϊκισμό και κτίσιμο πελατειακής σχέσης με κάποιους από τους πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης μας, προνόμια σε  ημέτερους και το θέσφατο της υπακοής στον Αρχηγό του Κόμματός του. Τάξιμο, χάιδεμα και αποπροσανατολισμός, όταν υπάρχει ανάγκη συγκάλυψης αστοχιών και ολιγωρίας. Ποιος είναι συντηρητικός κύριε Πετρόπουλε; Ποιος αναπαράγει τοπικά το παθογενές πολιτικό σύστημα της χώρας;

Φοβάστε την αλήθεια και τον αντιληπτό κίνδυνο που εγκυμονεί για σας το σπιράλ. Η αγάπη για την πόλη δεν είναι κάτι που γνωρίζετε από το αξιακό σας πλαίσιο και γι’ αυτό δεν το αναγνωρίζετε ούτε στους άλλους.

Οψόμεθα αλλήλους στα Δημοτικά Συμβούλια και στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Πατρινούς. Για μια Πάτρα  –τρίτη πόλη της χώρας- παραγωγική και εξωστρεφή όπως της αξίζει!».

Η Εύα Αθανασοπούλου είναι Δρ. Πολιτικός Μηχανικός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης «σπιράλ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις