Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18PLUS: συγχαίρουμε τη Μάρω Δούκα και τον Χάρη Βλαβιανό!

Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18PLUS:   συγχαίρου...

Δείτε ΦΩΤΟ

Διπλά περήφανοι νιώθουμε στα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18PLUS. Δυο σπουδαίοι πνευματικοί άνθρωποι, η συγγραφέας Μάρω Δούκα και ο ποιητής - μεταφραστής Χάρης Βλαβιανός τιμήθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού με τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2019. Συγκεκριμένα, η Μάρω Δούκα τιμήθηκε με το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων 2019 για τη συνολική της προσφορά στα Γράμματα. Ο Χάρης Βλαβιανός τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2019 για το έργο του Αυτοπροσωπογραφία του λευκού, εκδόσεις Πατάκη.

Και οι δυο σπουδαίοι διανοούμενοι φιλοξενήθηκαν στην Πάτρα, μέσα στο 2019, σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις – αφιερώματα, που οργάνωσαν προς τιμήν τους τα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18PLUS, το ηλεκτρονικό περιοδικό www.diapolitismos.net του φιλολόγου -ποιητή Γιάννη Η. Παππά και το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου.

Μαθητές, καθηγητές και πολίτες της Πάτρας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη Μάρω Δούκα (το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών) και τον Χάρη Βλαβιανό (το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς»), να συζητήσουν μαζί τους και να φύγουν πλουσιότεροι σε προβληματισμό και ευαισθησία περί τα κοινωνικά φαινόμενα αλλά και τις όψεις του ανθρώπινου ψυχισμού.

Τα Φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ / 18PLUS συγχαίρουν τους δυο μεγάλους πνευματικούς ανθρώπους και συνάμα τους ευχαριστούν για όσα μας έμαθαν και μας μαθαίνουν με την τέχνη τους, «το υψηλότερο μέσο που βοηθά τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά