Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πρωτεύουσα ξανά!»: Έκτακτο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ για τους 12 εργαζομένους, ενόψει του δικαστηρίου

 «Πρωτεύουσα ξανά!»: Έκτακτο Δ.Σ. της ΔΕ...

Επιστολή στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ και στον Δήμαρχο Πατρέων

 Να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα το μέλλον των 12 εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, καλεί τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Παπανικήτα, η παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!», δια του εκπροσώπου της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, Ναπολέοντα Τριανταφυλλόπουλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οποία συνεχίζει:

Το έκτακτο- όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή η οποία κοινοποιείται προς τον Δήμαρχο κ. Κώστα Πελετιδη και  τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ-θεμελιώνεται λόγω του επικείμενου δικαστηρίου την ερχόμενη Πέμπτη 04/06/2020 που αφορά τους εργαζόμενους.

Η παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» θεωρεί  ότι επιβάλλεται το Δ.Σ  να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα και να πάρει απόφαση για την εκπροσώπηση της ΔΕΥΑΠ στο δικαστήριο.

Η ομηρία των εργαζομένων, οι οποίοι είναι απλήρωτοι επί ενάμιση και πλέον χρόνο,  πρέπει να λάβει τέλος.

Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ούτε με Διοικητικά Συμβούλια δια περιφοράς, ούτε ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως, ούτε με ενέργειες που παραβιάζουν τις αποφάσεις του Δ.Σ., όπως εν προκειμένω συνέβη με την τελευταία  απόφαση, βάση της οποίας έπρεπε να καταβληθούν  οι ασφαλιστικές εισφορές για τους 11 εργαζόμενους, αλλά καταβλήθηκαν μόνο για τους 8.

Ούτε καν τις αποφάσεις του Δ.Σ. δεν εφαρμόζει η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το θέμα με τη σοβαρότητα και την ευαισθησία που επιβάλλεται.

Ελπίζουμε η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ να δείξει τον ανάλογο σεβασμό προς του εργαζόμενους και να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις