Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η ευχή ενός υπέροχου κοριτσιού έγινε πραγματικότητα!

Η ευχή ενός υπέροχου κοριτσιού έγινε πρα...

Με τη συνεργασία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη με το Make a Wish, το Juniorsclub.gr και την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Πριν από λίγο καιρό, βρέθηκαν όλοι στα εργαστήρια μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ για να πραγματοποιήσουν την ευχή της Αναστασίας που έδωσε τη μάχη της με την Λευχαιμία και είναι πιο δυνατή από ποτέ!

Η Αναστασία είχε ευχηθεί να αποκτήσει ένα καλό φλάουτο! Ήθελε πολύ να μαγειρέψει σε μια επαγγελματική κουζίνα με τις φίλες της και γι’ αυτό της οργάνωσαν την πιο όμορφη έκπληξη!

Κατά την άφιξη της, ήταν όλοι εκεί! Αμέσως την υποδέχτηκε η Διευθύντρια Σπουδών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού, κα Βέργη  Κατερίνα με την Διευθύντρια Σύνταξης του juniorsclub.gr κα Βασιλοπούλου Ελένη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Οργανισμού Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, κο Σολωμό Σταύρο. Επίσης, εκεί και ο σεφ κ.Παρασκευάς  Δρές με τους μαθητές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

Η Αναστασία με τις φίλες της πραγματοποίησαν ένα Cookingclass και παρασκεύασαν ένα σωρό λιχουδιές υπό το άγρυπνο βλέμμα του σεφ κ.Παρασκευά Δρε! Όλη αυτή η δράση εξελίχθηκε σε ένα party έκπληξη!

Η ευχή της Αναστασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, στην Πάτρα.

Η χαρά της 15χρονης Αναστασίας Νικολοπούλου, απερίγραπτη! Οπως απερίγραπτη ήταν και η ικανοποίηση όλων των συμβαλλόντων εκ μέρους του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ που πάντα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο όπου του ζητηθεί. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά