Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραμπ: Θέλει να βάλει «λουκέτο» στα social media

Τραμπ: Θέλει να βάλει «λουκέτο» στα social media

«Μείνετε συντονισμένοι», το μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ

Όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τραβάει στα άκρα την κόντρα του με το Twitter και φέρεται αποφασισμένος να χειραγωγήσει τα social media (βασικά, twitter και facebook) υπογράφοντας μια εκτελεστική εντολή σήμερα Πέμπτη. Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η «εκτελεστική εντολή» δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά τα μηνύματα που έρχονται από τις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με τα tweets του προέδρου, δείχνουν την πρόθεσή του να «σφραγίσει» τα social media.  
Τις προθέσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου αποκάλυψε η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, η οποία δήλωσε ότι ο πρόεδρος σκοπεύει να εκδώσει εκτελεστική εντολή «σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Τόσο γενικά και τόσο εκφοβιστικά, συνάμα. Από την πλευρά του ο Τραμπ, με ανάρτησή του επίσης στο Twitter, επέμεινε στις κατηγορίες περί λογοκρισίας, διαμηνύοντας ότι «δεν θα το επιτρέψω. Το προσπάθησαν το 2016 και απέτυχαν. Μείνετε συντονισμένοι».

Η γραμματέας του Λευκού Οίκου, βέβαια, δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η εκτελεστική εντολή του Τραμπ, αλλά είπε ότι θα υπογραφεί την Πέμπτη, όπως μετέδωσε και η ρεπόρτερ Λευκού Οίκου του PBS Newshour, Yamiche Alcindor. Και όλοι φοβούνται τα χειρότερα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις