Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο παιδότοπος της «Αλέα» στο Royal ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Ο παιδότοπος της «Αλέα» στο Royal ανοίγε...

Το οικογενειακό μας στέκι επιστρέφει μεγαλύτερο και ανανεωμένο!

Η πλατεία που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι τα τελευταία χρόνια, ανοίγει και πάλι τις πόρτες της στην πίσω αυλή του Royal!

Η «Αλέα», ανανεωμένη, με νέα φουσκωτά και πολλά παιχνίδια, θα αποτελέσει και φέτος το καλοκαίρι το σημείο συνάντησης για την οικογένεια.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φουσκωτών με νέα τσουλήθρα και φουσκωτό survivor… στο τραμπολίνο… την παιδική χαρά με τις κούνιες, την τραμπάλα και φυσικά τις all time classic βαρκούλες με τα ονόματα των αγαπημένων τους ομάδων… να κάνουν τις βόλτες τους στην πίστα με τα αυτοκινητάκια… να “κοντραριστούν” στο υπαίθριο σκάκι και το ping pong ή να απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφική, κατασκευές κι άλλα παιχνίδια.

Κι όλα αυτά με την επιτήρηση παιδαγωγών σ’ ένα χώρο που διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για ασφαλές παιχνίδι και φυσικά υπακούει στις οδηγίες της πολιτείας παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις έναντια στο νέο κορωνοϊό.

Και για τους πιο μικρούς μας φίλους, έως 5 ετών, μία νέα παιχνιδοκατασκευή προστέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια κοντά στους συνοδούς τους.

Όσο για τους μεγάλους; Aυτοί μπορούν να πιούν ξέγνοιαστα τον καφέ τους, παγωμένη μπύρα, χυμούς ή αναψυκτικά, στο ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο του χώρου.

Κι αν... πεινάσετε μπορείτε να δοκιμάσετε ψητές λιχουδιές από το Αντικριστό, μεζεδάκια και σουβλάκια, «όλα στη λαδόκολλα»!

Στις αθλητικές βραδιές και όχι μόνο, η γιγαντοοθόνη της «Αλέας» προβάλλει τους αγώνες στην «αντρική» γωνιά της πλατείας, ενώ οι μικροί μας φίλοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα και βάζουν τα πρώτα τους… γκολ στον κήπο με το γκαζόν!

Η «Αλέα» είναι η δροσερή πλατεία της Πάτρας, στον περιφραγμένο πίσω χώρο του Royal Theater, στην Ακτή Δυμαίων 53, απέναντι από το νέο Λιμάνι.

Με εύκολη πρόσβαση και άνετο δωρεάν πάρκινγκ.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 6 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο.

Επικοινωνία: 2611 810524 και στο www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά