Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαράλαμπος Γώγος: Ο ιός μεταδίδεται και σε εξωτερικούς χώρους

Χαράλαμπος Γώγος: Ο ιός μεταδίδεται και ...

Ο Πατρινός καθηγητής απέδωσε την κοσμοσυρροή σε υπεραισιοδοξία και σε ενθουσιασμό

Ο Πατρινός καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος απέδωσε την κοσμοσυρροή σε υπεραισιοδοξία και σε ενθουσιασμό για την επιστροφή στην κανονικότητα. «Υπάρχει γενικότερη χαλάρωση. Τη ζούμε όλοι λόγω των εξαιρετικών επιδημιολογικών δεδομένων που ούτε δεν εμείς τα περιμέναμε» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχουμε αυτή τη στιγμή μια νόσο που δεν έχει ούτε εμβόλιο, ούτε θεραπεία, γι’ αυτό δεν πρέπει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, πρέπει να προσέχουμε να συμβιβαστούμε με την παρουσία του ιού να κρατάμε αυτά που πρέπει να κρατάμε και νομίζω όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα» σημείωσε ο κ. Γώγος, υπενθυμίζοντας ότι ιός μεταδίδεται και σε εξωτερικούς χώρους, και μάλιστα σε αποστάσεις μόλις 30 και 40 πόντων. 

«Είναι πολύ επικίνδυνη η σκέψη για όρθιους στα μπαρ εύκολα ο ιός μπορεί να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του και να αρχίζεις να μεταδίδεται σε συσσωρευμένες ομάδες ανθρώπων θα έρθουν και τουρίστες... Αυτές οι εικόνες πρέπει να λείψουν, δεν είναι καλές ούτε και για πριν τον κορωνοϊό» επισήμανε ο καθηγητής. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις