Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 αναζητά εθελοντές

Το Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk ...

Τελευταία εβδομάδα για τις αιτήσεις

Τελευταία εβδομάδα για τις αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5». Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές:

«Θέλεις να ζήσεις από κοντά την ένταση και τον παλμό του μοναδικού καλλιτεχνικού φεστιβάλ που αλλάζει ολόκληρη την πόλη; Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην Ομάδα Εθελοντών του ArtWalk 5. Οι αιτήσεις κλείνουν σε μία εβδομάδα, και μόνη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι η θετική ενέργεια και το χαμόγελό σου!

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θα επισκεφθούν την Πάτρα για να δημιουργήσουν 10 σύγχρονα έργα τέχνης, γεμίζοντας την πόλη χρώμα, φαντασία, ερωτήματα και χαρακτήρα.

Μετά από 4 πολύ επιτυχημένες προσπάθειες, η πόλη της Πάτρας έχει ενταχθεί στον πολιτισμικό χάρτη της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου. Το ArtWalk «συλλέγει» δημιουργικά άτομα με κοινούς προβληματισμούς, κοινωνικές και πολιτισμικές ανησυχίες που μπορούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα.

Το ArtWalk 5, προσαρμοσμένο στις διεθνείς απαιτήσεις και συγκυρίες της πανδημίας. έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία πριν την έναρξή του. Θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2020.

Κάνε την αίτησή σου εδώ, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Σε περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας:

μέσω e-mail στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή μέσω του site της Art in progress.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture