Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Σύζυγος αστυνομικού βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.000 ευρώ

Αγρίνιο: Σύζυγος αστυνομικού βρήκε και π...

Και κινητό μεγάλης αξίας

Σήμερα  το πρωί σύζυγος αστυνομικού στο Αγρίνιο βρήκε και παρέδωσε στον σύζυγό της, τσαντάκι με 5.000 ευρώ. Εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας επισημαίνεται:

Σήμερα  πρωινές ώρες, στην πόλη του Αγρινίου ανευρέθει από   σύζυγο   αστυνομικού το  τσαντάκι και άμεσα ο εν λόγω αστυνομικός ενημέρωσε την Υπηρεσία. Ο κάτοχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανωτέρω  αστυνομικό, ο οποίος  και του παρέδωσε   το τσαντάκι με το περιεχόμενό του.


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγρινίου, ο οποίος παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.οοο ευρώ, κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας , καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Η πράξη του τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τον διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας.

πηγή: agriniosite.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις