Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χαμός στις "Γλυκοτεχνίες" για τα λαχταριστά μπανόφι και προφιτερόλ!

Χαμός στις "Γλυκοτεχνίες" για ...

Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο στην Πλατεία Νόρμαν

Χαμός γίνεται αυτές τις ημέρες στο αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Πατρινών, «Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά», στο γνωστό σημείο της Πλατείας Νόρμαν, ενόψει και της μεγάλης γιορτής του Κωνσταντίνου και της Ελένης.


Όπως πληροφορηθήκαμε, η μεγαλύτερη "μάχη" γίνεται για τα περίφημα προφιτερόλ και τα μπανόφι, των οποίων πραγματικά τη θεϊκή γεύση, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις!

Τραγανά ολόφρεσκα σου, γεμισμένα με μια αρωματική κρέμα που είναι σκέτος αφρός στο στόμα, καλυμένα με πλούσια σοκολάτα στο προφιτερόλ και τραγανό αρωματικό μπισκότο και μια ανεπανάληπτη σάλτσα καραμέλας που κάνει τόσο πλούσια αλλά καθόλου λιγωτική τη γεύση στο μπανόφι... είναι όνειρο!

Μάλιστα, επιλέγουμε προφιτερόλ, από μία σειρά ξεχωριστών γεύσεων: bueno, cookies, φράουλα, καραμέλα γάλακτος και η κλασσική!

Μας είχαν εξηγήσει ότι χρησιμοποιούν πάντα φρέσκες και τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά ακόμα κι αν δεν μας το είχαν πει θα το καταλαβαίναμε από την πρώτη κιόλας μπουκιά!

Και βέβαια, δεν χάνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τις μοναδικές γεύσεις παγωτού, όλες παρασκευασμένες από τις πιο αγνές πρώτες ύλες!

 

«Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά»

Μουρούζη & Νόρμαν 50

Τηλ.: 2610 437003

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά