Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Volterra Μέλος της Αγοράς Παραγώγων ΕΧΕ

Η Volterra Μέλος της Αγοράς Παραγώγων ΕΧΕ

Ισχυροποιεί τη δραστηριότητά της στην χονδρεμπορική αγορά

Την ιδιότητα του Μέλους στην Αγορά Παραγώγων της Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας Α.Ε. (ΕΧΕ), απέκτησε η Volterra, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, ισχυροποιώντας τη δραστηριότητα της στη Χονδρεμπορική Αγορά.

Η Volterra, με τη συμμετοχή της στην εν λόγω αγορά, στοχεύει για το σύνολο του πελατολογίου της, την εξάλειψη κάθε κινδύνου έναντι ακραίων μεταβολών της χονδρεμπορικής τιμής ηλεκτρικής ενέργειας.

Παρά το έκτακτο φαινόμενο της πανδημίας, το πλάνο ανάπτυξης της Volterra βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η εταιρεία προχωράει στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στους τομείς της Εμπορίας (Χονδρική & Λιανική) και Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra κ. Πάνος Νίκου δήλωσε σχετικά: «Μέσω της διαπραγμάτευσης προθεσμιακών συμβολαίων ενέργειας (παραγώγων), η δραστηριότητα της Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας της Volterra, θα θωρακιστεί ακόμη περισσότερο, διασφαλίζοντας την συνέχιση της τιμολογιακής ανταγωνιστικότητας της εταιρείας για το σύνολο των καταναλωτών της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά