Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κ. Πελετίδης: Όχι κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Κ. Πελετίδης: Όχι κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με την ΕΛΜΕ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο συνάντηση με Πρόεδρο του Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, Σπύρο Ψαρρά, τον Γραμματέα, Φώτη Βασιλακόπουλο και το μέλος, Χρήστο Σιάχο. Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής:

«Στην συνάντηση τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές η αντίθεση στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο, όπως υπογραμμίστηκε, πρέπει να αποσυρθεί γιατί όχι μόνο δεν επιλύει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα στην μόρφωση των μαθητών αλλά προκαλεί νέα με αιχμή την απαράδεκτη μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτι.

Στην συνάντηση τονίσθηκε επίσης η αναγκαιότητα, που αναδείχθηκε και με την υγειονομική κρίση, της πρόσληψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία, της μονιμοποίησης των συμβασιούχων καθαριστριών και την δραστική αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις