Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της εταιρείας 3Α ΑΡΑΠΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσί...

Δειτε εικόνες

Με προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, εργαζόμενοι, πελάτες αλλά και φίλοι της εταιρείας έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη πλέον εθελοντική αιμοδοσία των s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ» την Κυριακή 10 Μαίου, στον χώρο των κεντρικών γραφείων (στο κατάστημα έναντι του ΤΕΙ).

"Εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι βιώνουμε οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμα μεγαλύτερες και η ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητική. 

Το να προσφέρει κάποιος λίγο μόνο από τον χρόνο του και να βοηθάμε έμπρακτα κάποιους συνανθρώπους μας είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής! 
Όσοι μπορούμε, οφείλουμε να γίνουμε ενεργοί αιμοδότες και να προσφέρουμε χαρά σε συνανθρώπους μας." Δήλωσαν συγκινημένοι οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη φορά.

Τα sm 3Α ΑΡΑΠΗΣ άλλωστε είναι γνωστό ότι μέσω πολλών δράσεων και πρωτοβουλιών βοηθάνε ενεργά και συνεχόμενα το κοινωνικό σύνολο.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με πρωτοβουλία των s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ» και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» . 

link

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις