Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Επιστρέφει για 2η χρονιά ο διαγωνισμός καινοτομίας Trophy- Τροφή Challenge

Επιστρέφει για 2η χρονιά ο διαγωνισμός κ...

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει!

Την Τρίτη 19 Μαΐου και ώρα 16.00 το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εκδήλωση ενημέρωσης για τον επιχειρηματικό διαγωνισμό Trophy-Τροφή Challenge. 

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Trophy-Τροφή Challenge  επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της τεχνολογίας τροφίμων. Στις νικήτριες ομάδες θα δοθούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ και μη-χρηματικά έπαθλα όπως υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, συμμετοχή σε προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, συμμετοχή στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού Future Agro Challenge και μια εκπαιδευτική επίσκεψη 5 ημερών στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.trophychallenge.gr με καταληκτική ημερομηνία την 29η Μαΐου 2020 και μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που ασχολούνται με την αγροτική επιχειρηματικότητα από όλη την Ελλάδα. 

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις