Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη - σε χάση.

 

Κριός

Έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και αισθάνεστε ευτυχείς. Κάποια άτομα όμως θα χρειαστούν έμπρακτα δείγματα της αγάπης σας και της στήριξη σας, και δεν θα πρέπει να τα απογοητεύσετε.

Ταύρος

Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η μέρα θα φέρει μια τάση για αλόγιστα έξοδα και καταναλωτικές δαπάνες που θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας …

Δίδυμοι

Οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην διασαλέψετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες, και κυρίως με άτομα επιρροής ή εξουσίας!

Καρκίνος

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντα σας.

Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα σήμερα. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις αντιδράσεις σας για να μην αδικήσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε και το ταίρι σας.

Παρθένος

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.

Ζυγός

Ημέρα ραστώνης σήμερα και ιδανική για χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας…

Σκορπιός

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα παρουσιάζονται σήμερα. Οι ικανότητες σας θα σας δώσουν το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας, αρκεί να καταφέρετε να εστιάσετε στα σημαντικά.

Τοξότης

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει μερικές πολύ τυχερές μέρες. Μπορείτε να έχετε σήμερα μια επιτυχία σε οικονομικό επίπεδο που θα σας ανακουφίσει σημαντικά.

Υδροχόος

Πολλά τα θέματα που θα καταπιαστείτε και θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Επωφεληθείτε των θετικών πλανητικών συγκυριών για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ιχθείς

Μια ευκαιρία μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε επίπεδο δουλειάς! Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Τα συμπαντικά δώρα δεν είναι συχνά στις μέρες μας…

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being