Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαγέικα: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε 8 άτομα- Το οικογενειακό επεισόδιο

Σαγέικα: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλη...

Το βράδυ της Τετάρτης

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας  άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ηθικής και φυσικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της  παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στα Σαγέικα, οι τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν με άλλα άτομα που διαμένουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα, ο ένας από τους άνδρες, που αναζητούνται, να πυροβολήσει εναντίον των ατόμων και να τραυματίσει τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ και δικά τους μέσα, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σε ότι αφορά τον συλληφθέντα, επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο έτερος άνδρας, που αναζητείται, τοποθέτησε φυσίγγια στο κυνηγητικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Όσα πυροδότησαν το αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο στα Σαγέικα

Οι ενδοοικογενειακές διαφορές φαίνεται ότι ήταν η αιτία που πυροδότησε το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο στον καταυλισμό των Ρομα στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας.

Το επεισόδιο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και από τους πυροβολισμούς που έπεσαν από κυνηγετικό όπλο τραυματίστηκαν 8 άτομα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως τρια άτομα από την ίδια οικογένεια (παππούς, πατέρας κι εγγονός) ήρθαν σε ρήξη για αδιευκρίνιστους λόγους με άλλους συγγενείς τους το μεσημέρι της Τετάρτης με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν 8 άτομα εκ των οποίων ένας σοβαρά στο μάτι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας όπου δυο αποχώρησαν μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ έξι άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρόκειται για 3 άνδρες ηλιίας 21,42 και 17 ετών και 3 γυναίκες 43,25 και 20 ετών.

Ένας εξ αυτών έπρεπε να χειρουργηθεί στο μάτι γιατί είχε δεχθεί σκάγι και κινδύνευε να τυφλωθεί.

Μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας για τις συγκεχυμένες συνθήκες και τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου.

Συνελήφθη από την αστυνομία αρχικά ένα άτομο που εκτιμάται ότι είναι ο δράστης των πυροβολισμών και λίγο αργότερα δυο ακόμη άτομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις